De Mooie Vlinder
 


De sportmassage:

Helpt de sporter in een goede lichamelijke conditie te blijven. De massage is zowel functioneel voor een goed herstel na het sporten als voor een goede voorbereiding voor het sporten. Masseuse is gespecialiseerd in het geven van de sport massages, zij heeft aanvragen gekregen voor de Olympische Spelen. Voor een echte sport massage ben je hier bij het juiste adres! 

De relaxmassage:

Vermindert vermoeidheid, helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op. Meestal gaat het hier om een zachtere massage, maar als klant kunt u hierin zeker uw voorkeur aangeven.  Vooral gespecialiseerd in chronische spierpijnen en klachten.Chronische pijnmassage: 


Heb je chronische pijnklachten die je leven beïnvloeden? Dan past deze massage bij u. Met deze massage worden de zenuwpunten in uw lichaam geprikkeld, waardoor de spieren zich ontspannen. Het zorgt dat u weer wat energie krijgt voor uw dagelijkse bezigheden. 


Zwangerschapsmassage:

Voor vrouwen die 14 tot 38 weken zwanger zijn.

Deze massage wordt uitgevoerd liggend op de zij en deels op de rug. Het is een massage volledig ter ontspanning. De massage wordt op een zachte manier gegeven met vooral strijkingen over het lichaam. Het verbetert tevens de nachtrust! Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor u meer energie krijgt. Het vermindert zwangerschapsklachten. Een heerlijk rustmoment tijdens de zwangerschap.


Voetreflex:

De reflexzone massage biedt zo een eenvoudige mogelijkheid om de lichaamseigen geneeskracht te activeren en daarmee te zorgen voor onze gezondheid.

 
In de reflexzone massage wordt gewerkt volgens het principe van de beweging. We brengen iets op gang, zetten iets in beweging. We activeren de levensenergie en versterken de krachten die de gezondheid in stand houden.

 
Bij massage van bepaalde zones of punten van het lichaam verbetert de functie van organen en verlicht de pijn of verdwijnt de pijn zelfs.


Reflexzone massage gaat uit van het gegeven dat de levensenergie in het lichaam langs bepaalde banen stroomt en dat via deze energetische verbindingen bepaalde lichaamsdelen en organen in hun functie beïnvloed kunnen worden.

 
Als de energiestroom langer gehinderd of geblokkeerd wordt loopt je gezondheid gevaar. Via handen en voeten kan je deze blokkades opheffen.


Nieuw bij De Mooie Vlinder:

Een cursus in het geven van een massage, de cursus duurt 2 uur!

In deze cursus leer ik u wat technieken om vrienden en kennissen te masseren. 

Het gaat echt om hobby masseren. 

Ik let op uw houding en leer wat kneepjes van het vak.

Lijkt u dit leuk? Boek dan snel uw cursus bij mij. 

U dient een model mee te nemen om te oefenen!